Asuntoremontit

Palvelumme koostuvat pienistä pinta- ja maalaustöistä laajoihin koko asunnon kattaviin saneeraus- ja remontointitöihin.

Toteutamme laadukkaita kokonaisvaltaisia remontteja sisältäen muun muassa tasoitus- ja maalaustyöt, lattiamateriaalien (esim. parketti, laatta) asennustyöt sekä laajat keittiö- ja kylpyhuoneremontit.

Teemme myös mikrosementtitöitä, joilla voi käsitellä esimerkiksi kylpyhuoneen pinnat.

Teemme myös tarvittaessa yhteistyötä pitkäaikaisten sähkö- ja LVI- töiden alan kumppaneidemme ammattiosaajien kanssa, joten kauttamme saat muun muassa kokonaisvaltaiset kylpyhuone- tai keittiöremontit sisältäen kaikki työvaiheet myös sähkö- ja LVI- työt.

Tässä muutamia esimerkkejä toteuttamistamme remonteista:

Helsinki, Punavuori

Asunnon täysvaltainen saneerausremontti, joka piti sisällään mm. koko asunnon seinien ja katon tasoitus- ja maalaustyöt, koristelistojen (katto- jalka- ja ovilistat) asennuksen, kalanruotoparketin sekä lattialaatan asennukset sekä vanhojen puuovien kunnostukset ja maalaukset. Remonttiin sisältyi myös täydellinen keittiöremontti sekä täydelliset kylpyhuone- ja wc-remontit sisältäen mm. laadukkaat vedeneristys- ja laatoitustyöt. Remontin sähkö- ja putkityöt toteutettiin yhteistyössä pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Punavuori - asunto wc
Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Punavuori - asunto kylpyhuoneikohde - Helsinki - Punavuori - asunto wc
Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Punavuori - asunto keittiöremontti
Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Punavuori - asunto olohuone remontti

Helsinki, Kallio

Asunnon pintaremontti, joka piti sisällään seinien maalaustyöt, ikkunasmyygien kunnostuksen ja maalauksen sekä asunnon vanhan alkuperäisen lautalattian kunnostus- ja maalaustyöt. Remonttiin kuului myös täydellinen keittiöremontti.

Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Kallio - asuntoremontti olohuone
Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Kallio - keittiöremontti

Helsinki, Kamppi

Asunnon kokonaisvaltainen pintaremontti sisältäen mm. asunnossa tupakoinnin aiheuttamien hajuhaittojen poiston, seinien, katon ja ikkunasmyygien tasoitus- ja maalaustyöt, vanhojen alkuperäisten puuovien kunnostus- ja maalaustyöt, parketin asennustyöt sekä täydellinen keittiö- ja kylpyhuoneremontti.

Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Kamppi - keittiöremontti
Remoc Oy - rakennus ja remonttipalvelut - asuntoremonttikohde - Helsinki - Kamppi - makuhuone remontti